Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΟΚ: 100.000 λαθρομετανάστες το 2011 στην Ελλάδα!

Πώς να καταφέρουν οι αστυνομικοί να φέρουν σε πέρας τη φύλαξη των ελληνικών - ευρωπαϊκών συνόρων, τη στιγμή που αποτελεί υποχρέωση ΚΑΙ της Ευρώπης; Γιατί ο Στρατός δεν αναλαμβάνει την ουσιαστική φύλαξη των συνόρων, και έχουν βάλει συνοριοφύλακες με άνδρες της Frontex να θωρακίσουν τη χώρα; Διαβάστε στο planet-greece τα σοκαριστικά στοιχεία για τη λαθρομετανάστευση...

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Αθ. Κοκκαλάκης ανέφερε ότι μόνο το 2011 είχαμε εισροή περίπου 100.000 μεταναστών στον ελλαδικό χώρο. Αναφορικά με το φράχτη στον Έβρο, ο κ. Κοκκαλάκης είπε ότι έχει προκηρυχθεί ο ανάδοχος και το έργο πρόκειται να αρχίσει σύντομα. Πρόσθεσε, όμως, ότι το συγκεκριμένο μέτρο αποτελεί λύση μόνο για το συγκεκριμένο ευάλωτο τμήμα της χώρας, απ΄όπου γίνεται και μαζική εισροή λαθρομεταναστών.

Για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι η εικόνα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν, ενώ 600 αστυνομικοί δραστηριοποιούνται στην περιοχή ανάλογα με τις ανάγκες.

Πόσοι αστυνομικοί θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πάταξη της εγκληματικότητας εάν ο Στρατός αντί να αναλώνεται με "καψόνια" και σκοπιές αναλάμβανε ουσιαστικά τη θωράκιση των συνόρων. Εάν τα στρατόπεδα στα σύνορα έσφιζαν από κόσμο και άδειαζαν τα στρατόπεδα στα μεγάλα αστικά κέντρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.