Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

"20 εκατ. ευρώ έδωσε ο Καντάφι στον Γ.Παπανδρέου το 2005"!


Θυμάστε τις αγκαλιές και τα φιλιά του Παπανδρέου με τον (νεκρό πλέον) δικτάκτορα, ένα χρόνο πριν την πτώση του; Θυμάστε πώς εκθείαζε τότε ο Γιώργος Παπανδρέου τον Μουαμάρ Καντάφι; Να πώς εξηγούνται όλα...


Εάν ισχύουν οι εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες στις οποίες προέβη Ο οικονόμος και προσωπικός έμπιστος φίλος του εκτελεσθέντος πρώην ηγέτη της Λιβύης, τότε ο πρώην Πρωθυπουργός πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης, λέγοντας ότι ο Καντάφι το 2005 είχε δώσει 20 εκατομμύρια δολάρια στο πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Τα χρήματα είχαν δοθεί υποτίθεται ως "επιδότηση" για να κατασκευάσει τεχνική εταιρεία, με την οποία συνδεόταν ο Γ.Παπανδρέου (ή μήπως ο αδερφός του, Νίκος;), τουριστικό θέρετρο στη Βεγγάζη!

Η επένδυση δεν έγινε ποτέ, αλλά όπως είπε ο ίδιος, τα χρήματα δεν επιστράφηκαν ποτέ! Ο Γ.Παπανδρέου τα κράτησε για να χρηματοδοτήσει τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματός του!

Οι σχέσεις των οικογενειών Παπανδρέου και Καντάφι είναι γνωστές, αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό και θα πρέπει να διερευνηθεί κατά πόσο αληθεύουν οι ισχυρισμοί του προσωπικού συνεργάτη του Μ.Καντάφι.

Ο Μιόντραγκ Τζόρτζεβιτς αφηγήθηκε την ζωή του κοντά στον πρώην Λίβυο ηγέτη αποκάλυψε και άλλες χρηματοδοτήσεις Ευρωπαίων ηγετών.

Ο Μουαμάρ Καντάφι βοήθησε οικονομικά τόσο τον Νικολά Σαρκοζί κατά την προεκλογική του εκστρατεία (γνωστό αυτό), όσο και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι (και αυτό γνωστό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.