Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΗ: Αυξήσεις στο ρεύμα «με το καλημέρα» το 2012


«Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος» με... αυξήσεις - φωτιά στο ρεύμα. Άναμα του διακόπτη και... ευρώ θα μας κοστίζει πλέον ο λογαριασμός της ΔΕΗ, που προσπαθεί να βγάλει από τις αυξήσεις τα δικά της σπασμένα και την οικονομική κακοδιαχείριση χρόνων. Αναλυτικά...


Στο 9,2% διαμορφώνεται από σήμερα Κυριακή η μεσοσταθμική αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ μετά από απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Παράλληλα, εξετάζεται η μείωση του τέλους υπέρ της ΕΡΤ, ενώ δεν θα γίνει καμία μεταβολή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Σημειώνεται ότι το ενδεχόμενο νέων αυξήσεων στο ρεύμα είναι υπαρκτό και για το δεύτερο εξάμηνο, παρά τις έντονες αντιδράσεις των πολιτών και των κοινωνικών φορέων, καθώς το συσσωρευμένο χρέος της επιχείρησης έφτασε το 2011 τα 4,5 δισ. ευρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.