Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Έργο Λοβέρδου ... "Πετάνε" από το "Γεννηματά" τους καρκινοπαθείς

Στιγμές «απείρου κάλλους» έζησαν όσοι καρκινοπαθείς βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο ογκολογικό νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όταν τελευταία στιγμή ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να αλλάξουν νοσοκομείο για την συνέχιση των θεραπειών τους....
Οι συγκεκριμένοι ασθενείς πέφτουν θύμα των συνεχιζόμενων αλλαγών που ακολουθούνται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Όπως αποκαλύπτει η Dealnews.gr –η οποία βρέθηκε το πρωί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο- οι καρκινοπαθείς ενημερώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πως οι θεραπείες τους θα πρέπει να συνεχιστούν πλέον στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» καθώς, σταδιακά, κλείνουν τμηματικά το ογκολογικό «Γ. Γεννηματάς».
Σημειώνεται ότι αρκετοί είναι οι ασθενείς που, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης στην υγεία τους, χρήζουν ειδικής μεταχείρισης κάτι το οποίο σημαίνει –σύμφωνα με εργαζόμενους που μιλήσαμε- ότι οι μετακινήσεις προκαλούν ταλαιπωρία.
Όπως όλα δείχνουν, οι ασθενείς δεν είναι τα μόνα θύματα αλλά και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, οι οποίοι μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν έχουν ξεκάθαροι εικόνα για το που θα μετακινηθούν και ότι τελικά δεν εργάζονται πλέον στο «Γ. Γεννηματάς» αλλά στον «Άγιο Σάββα».
Φαίνεται πως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, στο βωμό των τάχιστων μεταρρυθμίσεων, δεν εδωσε την απαραίτητη προσοχή στους ασθενείς και πολύ περισσότερο στους καρκινοπαθείς.
Την ίδια ώρα οι απεργιακές κινητοποιήσεις των γιατρών και η στάση αναμονής των φαρμακοποιών, παραλύουν το συνολικό σύστημα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.