Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Υπάρχει έστω και ένας;

Πείτε μου ειλικρινά.Υπάρχει έστω και ένας ,ένας μόνο ,που πιστεύει πως θα βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της χώρας , εάν μειωθούν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα και κοπούν τα δώρα;ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;.Υπάρχει ένας μόνο , που πιστεύει πως...

 οι εργοδότες θα κάνουν έστω και μια πρόσληψη, όταν μειωθεί το εργοδοτικό κόστος;ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;
Οι μειώσεις των μισθών και η κατάργηση του δώρου μόνο νέα προβλήματα θα δημιουργήσει στο κράτος.Λιγότερα λεφτά στην αγορά,λιγότερες εισπράξεις από ΦΠΑ για το κράτος,λιγότερες εισπράξεις για τα ασφαλιστικά ταμεία που καταρρέουν,μεγαλύτερη ύφεση.Περισσότερα όμως στις τσέπες των εργοδοτών.Με άλλα λόγια, ένα τέτοιο μέτρο, που πιέζουν οι εργοδότες να ληφθεί και όχι η τρόικα(θα το φωνάζουμε μέχρι να το ζητήσει εάν το ζητήσει η τρόικα επίσημα),θα ωφελήσει μόνο το κεφάλαιο της χώρας (όπως και όλα τα άλλα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα,αρκεί να σκεφτούμε πως από τα 110 δισ. της πρώτης δανειακής σύμβασης τα 80 δισ.πήγαν στις τράπεζες και τα υπόλοιπα σε ληστρικούς τόκους και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για στήριξη των μικρομεσαίων και της αναταγωνιστικότητας για να βελτιωθεί η κατάσταση της χώρας) και όχι την Ελλάδα.Δεν χρειάζονται ειδικές οικονομολογικές γνώσεις για να το καταλάβει κάποιος αυτό.Για να καταλαβαίνουμε που "μας έχουν ρίξει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.