Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΟΥΝΚΕΡ:Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει στη δραχμή

Το 2012 θα είναι καταλυτικό έτος για το ευρώ, αλλά η επιστροφή στην δραχμή δεν αποτελεί επιλογή για την Ελλάδα, ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Όπως υποστηρίζει...


 ο κ. Γιούνκερ, τα προβλήματα χρέους της Ελλάδας θα μπορούσαν να επιλυθούν χωρίς να χρειαστεί η χώρα να εγκαταλείψει τη ζώνη του ενιαίου νομίσματος.

Ο πρόεδρος του Eurogroup σημείωσε ότι το νέο πακέτο θα οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων εβδομάδων, μόλις ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους ιδιώτες πιστωτές της για την διαγραφή του 50% του δημοσίου χρέους.

«Το 2012 θα είναι έτος - κλειδί για το ευρώ», επεσήμαανε, τέλος ο ευρωπαίος αξιωματούχος: «Στο τέλος αυτού του έτους θα είναι εμφανές ότι έχουν ληφθεί επιπλέον αποφάσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στον στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.