Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

"Το ΠΑΣΟΚ θα διασπαστεί εάν παραμείνει ο Γιώργος".Ποιος το είπε;

«Αν παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου τότε η παράταξη θα διασπαστεί» υπογράμμισε ο...


 Λεωνίδας Γρηγοράκος στον Real fm και εκτίμησε ότι αν πάνε σε εκλογές με πρόεδρο τον κ.Παπανδρέου τότε το αποτέλεσμα θα είναι μονοψήφιο ποσοστό. Ζήτησε να συγκληθεί έκτακτο Πολιτικό Συνέδριο του κινήματος το συντομότερο δυνατόν-έως τα τέλη Φεβρουαρίου- και τάχθηκε υπέρ της εκλογής νέου προέδρου από τη βάση του κόμματος.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για εξωθεσμικούς παράγοντες που παρενέβαιναν στη διακυβέρνηση της χώρας, φωτογραφίζοντας τον Νίκο Παπανδρέου για χρήση των πρωθυπουργικών προνομίων όπως του κυβερνητικού αεροσκάφους. «Επειδή είσαι αδερφός ενός πρωθυπουργού έχεις θεσμικό ρόλο; Αυτά τα πράγματα είναι πρωτόγνωρα, δεν έχουν συμβεί πουθενά» τόνισε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτήρισε αλαζόνα. «Ο πρόεδρος ενός κόμματος δεν συνεπάγεται ότι επειδή έχει λαϊκή νομιμοποίηση δικαιούται να μην έχει φραγμούς. Ο Παπανδρέου δεν διαχειρίστηκε με φειδώ την εξουσία του ούτε με ηθική απέναντι στο λαό. Είχε αλαζονεία απέναντι στο λαό. Παρενέβαιναν στη διακυβέρνηση της χώρας μη θεσμικοί παράγοντες» υπογράμμισε ο κ.Γρηγοράκος.

Αναφέρθηκε , μάλιστα, σε στελέχη του κόμματος που δεν είχαν ούτε τα προσόντα ούτε τη λαϊκή νομιμοποίηση να παίρνουν αποφάσεις και «μοναδικό τους προσόν ήταν η προσωπική φιλία με τον Γιώργο Παπανδρέου. «Ποιος είναι ο κορυφαίος ο προσωπικός φίλος; Το προσόν για να πάρουν θέση ήταν μόνο η προσωπική φιλία με τον Γιώργο Παπανδρέου. Τον προσωπικό φίλο, τον οποίο κάναμε Υπουργό, τον ονομάζαμε κορυφαίο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.