Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Τσιγγάνοι "ρήμαξαν" την Μεσσηνία. Κινηματογραφική σύλληψη μετά από καταδίωξη αστυνομικών.


Στη σύλληψη τριών αθίγγανων, ηλικίας 30, 26 και 17 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση, εξύβριση και σωματική βλάβη προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας...



Ειδικότερα, οι δράστες, προχθές το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, διέρρηξαν οικία 48χρονης ημεδαπής, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάτι.
Μετά από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν, χθες το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών, προσπάθησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους τρεις, ενώ ένας κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει άλλες δύο κλοπές, σε οικίες στη Βελίκα Μεσσηνίας και στην Αρσινόη Μεσσηνίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.