Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ:Απίστευτο επεισόδιο με τον Κίμωνα Κουλούρη

Υπεράνω του νόμου πίστεψε πως είναι ο Κίμωνας Κουλούρης και έτσι κατέληξε , έστω και για λίγο στο αστυνομικό τμήμα.Η ιστορία έχει ως εξής:Χθες βράδυ...


κοντά στις 23:00 στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης,και ενώ είχε παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη,άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να ελέγξουν οδηγό οχήματος.Του έκαναν νόημα,αυτός σταμάτησε.Όταν οι αστυνομικοι τον πλησίασαν για να τον ελέγξουν ο οδηγός τους είπε πως είναι ο πρωην υπουργός Κίμωνας Κουλούρης.Οι αστυνομικοί "δεν μάσησαν"-και καλά έκαναν-και ζήτησαν να κατέβει από το όχημα για να τον ελέγξουν.Ο Κίμων όμως έιχε αντίθετη άποψη.Αρνήθηκε τον έλεγχο και όχι μόνο αυτό.Έβαλε εμπρός για να φύγει τραυματίζοντας μάλιστα ελαφρά και έναν αστυνομικό.Ακολούθησε επεισόδιο που κατέληξε στην προσαγωγή του Κίμωνα Κουλούρη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.Μερικές ώρες αργότερα και αφού δόθηκαν εξηγήσεις ο Κίμων Κουλούρης αφέθηκε ελεύθερος.Να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια.

3 σχόλια:

  1. Αν είναι ακόμα βουλευτής, μη το ψάχνετε παιδιά. Δεν του κάνουν τίποτα. Έχει βουλευτική ασυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, δεν είναι πλέον βουλευτής,αλλά πάλι να δούμε τι θα του κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κιμωνα,κανεις ανεγγιχτος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.