Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό "πιστολάδων"

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή του Μαραθίτη, στο Ηράκλειο, για τον εντοπισμό ατόμων που νωρίτερα δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον των αστυνομικών...
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα όταν ομάδα 3-4 ατόμων μετά από παραμονή αρκετών ωρών σε καντίνα της περιοχής ξεκίνησε να πυροβολεί στον αέρα , προς κάθε κατεύθυνση.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στον σημείο . Οι νεαροί "νταήδες" τότε δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και εναντίον των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κάποιον και στην συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν . Οι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει συγκεκριμένο σπίτι στο οποίο έχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται η παρέα

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις , ενώ ζητήθηκε να βρίσκεται κοντά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο.

Παράλληλα έχουν δημιουργηθεί και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή, αφού οι αστυνομικοί έχουν κλείσει συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.