Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Σιγή από την ΕΛ.ΑΣ. για το φόρτωμα με βόμβες μολότοφ σε σακίδιο διαδηλωτή [ΒΙΝΤΕΟ]

Το ότι η ομάδα ΔΕΛΤΑ είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η ΕΛ.ΑΣ., είναι κάτι που έχουμε πάμπολες φορές υποστηρίξει μέσα από το planet-greece. Τώρα, λοιπόν, έρχεται ακόμη ένα βίντεο να αποδείξει ή για να είμαστε και πιο... αντικειμενικοί, να θέσει πολλά ερωτήματα για την αλητήρια συμπεριφορά που επιδεικνύουν ορισμένοι από τα μέλη της ομάδας (όπως ο εικονιζόμενος "αστυνομικός" που κρατάει ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ μεταλλικό γκλομπ)...


Το βίντεο-ντοκουμέντο ανήρτησαν στο διαδίκτυο μέλη της ομάδας πληροφόρησης της πλατείας Συντάγματος καταγγέλοντας προσπάθεια ενοχοποίησης αθώου διαδηλωτή.
Η ΕΛΑΣ δεν έχει μέχρι στιγμής επισήμως τοποθετηθεί.

Ωστόσο, στελέχη του Υπουργείου διαρρέουν, ανεπίσημα, πως για τον συλληφθέντα, ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες, υπάρχουν μάρτυρες που τον είδαν να πετάει μολότωφ λίγο πριν από τη σύλληψή του και πως το βίντεο αυτό είναι αποσπασματικό.


* το βίντεο αλιεύσαμε από το realdemocracy.gr

1 σχόλιο:

  1. Μην ξεχνάτε ποιός την ίδρυσε αυτή την ομάδα...
    Ευτυχώς βέβαια που τον έστειλαν να βόσκει γίδια στην πατρίδα του γιατί τέτοιες πρακτικές εφάρμοζε και όσο ήταν στην υπερεσια , ποσους κακομοίρηδες βαφτισε εμπορους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.