Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση Δημαρά στον Παπούλια: "Επιχειρούν να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται"

Επίθεση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια κάνει ο Γιάννης Δημαράς σε ανακοίνωσή του:


"Πέραν πάσης ηθικής δεοντολογίας και κοινής λογικής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, η οποία εντέχνως «διέρρευσε» υποστήριξε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου δέχεται πόλεμο και υπονόμευση από τα ΜΜΕ…

Η «ανεπίσημη» και για αυτό ακόμη πιο αντιδεοντολογική τοποθέτηση του έμπειρου κ. Κάρολου Παπούλια δημιουργεί πολλές απορίες. Είναι σαφές πως και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (τον οποίο θεσμικά σέβομαι απολύτως) συμμετέχει στην προσπάθεια τρομοκράτησης όσων αντιστέκονται στην εκποίησης της χώρας.

Αν στην έντεχνη διαρροή της συγκεκριμένης συνομιλίας προσθέσουμε και τα όσα είπε ο Πρώτος Πολίτης της χώρας στο Πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα του, αλλά και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος, προκύπτει σαφώς η πρόθεση να τρομοκρατηθεί και να χειραγωγηθεί ο χειμαζόμενος Ελληνικός Λαός και να μην αντιδράσει.

Η μόνη λύση είναι να εκφραστεί ο Λαός με Εκλογές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.