Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Θα παρουσιάσει το Dancing With The Stars η Καραβάτου;

Της έχει γίνει πρόταση αλλά γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμη;Της έχει γίνει πρόταση αλλά γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμη;...
Πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται πως έχει δεχτεί η Κατερίνα Καραβάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», η παρουσιάστρια έχει δεχθεί πρόταση από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 προκειμένου να είναι ένα από τα λαμπερά ονόματα που θα χορέψουν στο «Dancing with the stars». Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόταση έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έχει ακόμη απαντήσει για δύο λόγους.
Περιμένει λοιπόν να δει πως θα εξελιχθεί η συνεργασία της με τον Alpha, τώρα που το κανάλι της Κάντζας πέρασε ξανά στα χέρια του Δημήτρη Κοντομηνά και επιπλέον επειδή έγινε πρόσφατα μητέρα, θέλει να ζήσει την κάθε στιγμή με την κόρη της γι’ αυτό έχει ζητήσει χρόνο από το κανάλι του Αμαρουσίου προκειμένου να σκεφθεί πολύ καλά την πρόταση προτού πάρει την οριστική απόφασή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.