Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

H Rihanna στο πλευρό της Katy Perry

Στο πλευρό της Katy Perry στέκεται η Rihanna μετά τις δύσκολες στιγμές που περνάει από το χωρισμό της με τον Russell Brand. Η Rihanna κάλεσε την Perry να κάνουν διακοπές στα Barbados απ' όπου κατάγεται η πρώτη.... Η 23χρονη μόλις έμαθε για το χωρισμό της καλής της φίλης αμέσως της τηλεφώνησε και προσπαθεί να της συμπαρασταθεί αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αυτή τη στιγμή η Perry είναι στη Χαβάη ενώ σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποδεχτεί την πρόταση της Riri (που είχε οργανώσει και το πάρτι πριν το γάμο) και να παρατείνει ακόμα τις διακοπές της. Άλλωστε γνωρίζει καλά πως όταν επιστρέψει θα έχει μεγάλη πίεση από τα μέσα ενημέρωσης για να μιλήσει.

Όπως αποκαλύπτουν φίλοι της, η γνωστή τραγουδίστρια είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και μιλάει με πολύ λίγους.

"Η Katy επέλεξε τη Rihanna για να της συμπαρασταθεί σε αυτό που περνάει μια και οι γονείς της ήταν από την αρχή αντίθετοι σε αυτό το γάμο. Ντρεπόταν πολύ να τους τηλεφωνήσει", είπε η ίδια πηγή στη Sun.

Και τα προβλήματα για την Katy Perry δε σταματούν εδώ. Δημοσιεύματα θέλουν τον Russell Brand να διεκδικεί 20 εκατομμύρια δολάρια μέσω του διαζυγίου. Οι δυο τους δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και σύμφωνα με το νόμο της Καλιφόρνια μπορεί να διεκδικήσει το μισό από την περιουσία της Perry. Το Forbes εκτιμά πως η περιουσία της φτάνει τα 28 εκατομμύρια δολάρια τα οποία έλαβε από μετά από περιοδείες και διαφημίσεις. Αντίθετα ο Russell έχει έσοδα ύψους 11 εκατομμυρίων από ταινίες και διάφορες εμφανίσεις.

Σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο 36χρονος ηθοποιός, ζητά να διαλυθεί ο γάμος λόγω ανυπέρβλητων διαφορών. Δημοσιεύματα ωστόσο θέλουν τον 36χρονο να μην άντεχε που η κατά 9 χρόνια μικρότερη σύζυγός του ήταν πιο διάσημη και πιο πλούσια. Οι καυγάδες τους τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ συχνοί και ήταν του τύπου ποιος θα φύγει πρώτος από το γάμο.

Υπάρχει επίσης και η πληροφορία πως μεταξύ των διαφορών ήταν και ο τρόπος ζωής. Ο Brand φέρεται να έχει αφήσει στο παρελθόν τα ξέφρενα πάρτι και να είναι σπιτόγατος σε αντίθεση με τη Katy Perry που ήθελε να βγαίνει έξω συχνά και να πηγαίνει σε events.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.