Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Υπέρ της συνέχισης της βοήθειας προς την Ελλάδα το 48% των Γερμανών

Το 48% των ερωτηθέντων Γερμανών θεωρούν ότι πρέπει να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή βοήθεια προς την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία "Infratest-Dimap" για τον τηλεοπτικό σταθμό ARD και παρουσιάστηκε νωρίτερα σήμερα.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα...


 το 43% των ερωτηθέντων απαντούν αρνητικά στο ερώτημα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι σε αντίστοιχη έρευνα πριν από δύο εβδομάδες το "ναι" είχε συγκεντρώσει 50% και το "όχι" 40%.
Στην πρόθεση ψήφου προηγούνται οι Χριστιανοδημοκράτες με τους Χριστιανοκοινωνιστές (CDU/CSU) με 36% (καμία μεταβολή), ακολουθούν οι Σοσιαλδημοκράτες με 29% (καμία μεταβολή), οι Πράσινοι με 16% (+1%), η Αριστερά με 7% (καμία μεταβολή), οι Φιλελεύθεροι με 3% (καμία μεταβολή) και το Κόμμα των Πειρατών με 6% (καμία μεταβολή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.