Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Απειλούν την Adele με «καυτό» video!


Βορά του «κίτρινου Τύπου» έγινε η βασίλισσα των «Grammy» Adele! Γάλλος paparazzi την απειλεί πως  μέσα στις επόμενες ώρες θα δημοσιεύσει πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές της στο προσωπικό του blog στο διαδίκτυο!....
Το καυτό sex tape με την τραγουδίστρια στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου έφτασε στα χέρια του Jean Claude Elfassi, από τον πρώην σύντροφο της Adele για λόγους εκδίκησης.
Tην ίδια στιγμή το γαλλικό περιοδικό «Public» κυκλοφόρησε έχοντας ήδη τις φωτογραφίες στις σελίδες του, πληρώνοντας προφανώς αδρά για να τις αποκτήσει, αφιερώνοντας μάλιστα τρισέλιδο εκτενές ρεπορτάζ πάνω στο hot θέμα!
Η είδηση που έχει κάνει πλέον το γύρο του κόσμου επιβεβαιώθηκε εμμέσως και από την ίδια την Adele, που πριν λίγες μέρες είχε ποστάρει στο Twitter της τη φράση: «μισώ τους paparazzi»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.