Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous "έριξαν" τα sites του Δήμου Αθηναίων !


Οι Anonymous "έριξαν" τα sites του Δήμου Αθηναίων !

Ένταση προκλήθηκε στο καφενείο πίσω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, όταν περίπου 40 άτομα έσπασαν την πόρτα του καφενείου και κατέλαβαν τον χώρο ζητώντας να χρησιμοποιηθεί ως κατάλυμα για τους άστεγους. Μετά την επέμβαση της αστυνομίας 15 άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων....


Διαμαρτυρόμενη για τις προσαγωγές η ομάδα anonymous έριξε τα sites του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, στο σημείο πήγαν εκπρόσωποι του Δήμου, που προσπάθησαν να διαπραγματευτούν με τους καταληψίες, οι οποίοι, όμως, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου υπέβαλαν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μετά τη μήνυση, μετέβη στο σημείο διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία έχει παραταχθεί μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο και εμποδίζει την είσοδο και την έξοδο ατόμων.

Σε ανακοίνωσή της η Ανοιχτή Πόλη αναφέρει: «Ένα ακόμα ολίσθημα του κ. Καμίνη. Με μήνυση και με ΜΑΤ αντιμετώπισε την ανάγκη να στεγαστούν άνθρωποι που βρίσκονται στο δρόμο μετά το άνοιγμα άδειου χώρου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην Ακαδημίας.

» Η επισήμανση μας ότι η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει τα προβλήματα της πόλης με κοινωνικό φόβο και με αντιδημοκρατική συμπεριφορά επαληθεύεται συνεχώς.

» Για μια ακόμα φορά επισημαίνουμε ότι με εξαγγελίες μέτρων τα προβλήματα της πόλης δεν επιλύονται, έχουμε τονίσει ότι χρειάζονται άμεσα μέτρα ανακούφισης της κοινωνικής εξαθλίωσης.

» Καλούμε τη δημοτική αρχή να αποσύρει την μήνυση και να δώσει λύσεις για τους άστεγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.