Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Αλλάζει όνομα και επανακυκλοφορεί λόγω... σκανδάλου

Η Sun on Sunday είναι η εφημερίδα του ομίλου Μέρντοκ, που θα αντικαταστήσει την News of the World Η Sun on Sunday είναι η εφημερίδα του ομίλου Μέρντοκ, που θα αντικαταστήσει την News of the Worl...
Το διάσημο ταμπλόιντ, που εγκαινιάστηκε το 1968 και βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου υποκλοπών στη Βρετανία που εμπλέκει τον μιντιακό κολοσσό του Ρούπερτ Μέρντοκ, News of the World, μπορεί να σταματάει να κυκλοφορεί, αλλά στη θέση του σπεύδει να κυκλοφορήσει μια νέα εφημερίδα.
H Sun on Sunday, είναι το νέο «παιδί» του Μέρντοκ, σε μια προσπάθεια να συνεχίσει την παράδοση αλλά να «ξεπλύνει» την τιμή του ομίλου, μετά το πρόσφατο σκάνδαλο. Πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, η 26η Φεβρουαρίου.
Ενώ η δικαστική διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί, και ήδη έχουν συλληφθεί 9 δημοσιογράφοι, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου News International-θυγατρικής της News Corporation, Τομ Μόκριτζ, δήλωσε σχετικά: «Η News Corporation έκανε σαφή την αποφασιστικότητά της να ξεδιαλύνει τι πήγε λάθος στο παρελθόν. Αλλάζουμε θεμελιακά το πώς λειτουργούμε ως επιχείρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.