Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η Δωροθέα Μερκούρη και η φίλη της... Μόνικα Μπελούτσι

Ενδεικτικό είναι ότι όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα ο Vincent, πήρε τηλέφωνο την Δωροθέα για να συναντηθούν.Ενδεικτικό είναι ότι όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα ο Vincent, πήρε τηλέφωνο την Δωροθέα για να συναντηθούν....
Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για την φιλία της με την Μόνικα Μπελούτσι και για το πως γνωριστήκανε. Η Δωροθέα δήλωσε ότι αρχικά είχε γνωρίσει τον σύζυγο της Μόνικας, τον Vincent Cassel, όταν βρέθηκε στην Νέα Υόρκη. 
Μάλιστα όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα ο Vincent, πήρε τηλέφωνο την Δωροθέα για να συναντηθούνε και διασκέδασαν μαζί. 
 
Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας ότι ο Vincent της είπε εκείνο το βράδυ ότι πρέπει να γνωρίσει την σύζυγό του, την Μόνικα, καθώς πίστευε ότι θα ταίριαζαν και θα μπορούσαν να γίνουν καλές φίλες. Η φιλία των δύο γυναικών κρατάει πολλά χρόνια πλέον και η Δωροθέα θεωρεί την Μόνικα καρμική της αδερφή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.