Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Περρής και Διαμαντή σφάχτηκαν στον αέρα με πολύ προσβλητικές εκφράσεις

Άγριο φαίνεται πως ήταν το πρωί της Πέμπτης (02/02) το ξύπνημα για την Γιολάντα Διαμαντή και τον Βαγγέλη Περρή. Η εκπομπή διακόπηκε απότομα μετά από παρεξήγηση που σημειώθηκε ανάμεσα στο ραδιοφωνικό δίδυμο και μάλιστα στον αέρα.Όλα ξεκίνησαν όταν...


 οι δυο τους άνοιξαν κουβέντα για το συγκρότημα Κόκκινα Χαλιά. Ο Βαγγέλης Περρής ρώτησε την Γιολάντα πόσα μέλη έχει το συγκρότημα και εκείνη απάντησε πως το γκρουπ αριθμεί πέντε μέλη.

«Πέντε, ε; Ανετα τους έπ…..ες όλους μαζί, έτσι;», την ρώτησε εκείνος, αφήνοντας την με το στόμα ανοικτό. Μετά την έκπληξη και την αμηχανία της, η παρουσιάστρια επεσήμανε στον κο Περρή ότι την εκπομπή άκουγαν και μέλη της οικογένειάς της και καλύτερα η πλάκα να λήξει για να αποφευχθούν περισσότερες παρεξηγήσεις.

Τι ακολούθησε; «Επεσε» μουσική για πέντε λεπτά και έπειτα (προφανώς) από καβγά άνευ προηγουμένου, η Γιολάντα επανήλθε στον μικρόφωνο: «Μας συγχωρείτε πάρα πολύ. Λυπούμαστε, αλλά δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε και πρέπει να σας αποχαιρετήσουμε σε αυτό εδώ το σημείο».

Η εκπομπή σταμάτησε άρον άρον και λίγο μετά τις οκτώ (σ.σ. η εκπομπή μεταδίδεται κάθε μέρα 07:00-10:00) έπαιζε μουσική μόνο από τους ηχολήπτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα έγινε το «έλα να δεις» στα στούντιο του Sfera, απ’όπου μεταδίδεται η εκπομπή τους. Λεπτομέρειες; Θα φανεί και μάλιστα οσονούπω…

πηγή:star.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν γνωρίζω την κ. Διαμαντή εκτός από κάποιες φωτογραφήσεις και περιστασιακές συνεντεύξεις -όχι όλες φυσικά-στην τηλεόραση.Συμπαθητική κοπέλλα και μάλιστα δεν γνώριζα οτι έχει κι΄εκπομπή με τον Περρή.Νομίζω άχρους και άοσμη για κάτι παραπάνω.Γι΄αυτό την επέλεξε και ο πονηρόγατος Περρής για πασσαδόρο ή για σάκκο του μπόξ.Την εκπομπή δεν είχα την τιμή να την απολαύσω γιατί αντιπαθώ ιδιαιτέρως το αλεπουδόβγαλμα Περρής και συνηθίζω να εργάζομαι εκείνη την ώρα.Ο Περρής κι ο όμοιός του Θέμος -κατά τα σκατά και το φτυάρι- έχουν μιά περίεργη αίσθηση του χιούμορ-λέμε τώρα-.Είναι σεξιστές,εξυπνάκηδες και καλοί για γυμνασιακή παρέα με άγαρμπα αστεία.Γελοίοι σε εμφάνιση αυτοσαρκάζονται δήθεν ο ψευδός κι΄ο Ρισελιέ -για το ιδιότροπο μουσάκι του- κι΄ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις και πειράγματα ξεσπώντας σε αδικαιολόγητα χάχανα.΄Εχουν βρεί ένα στυλάκι -που φαίνεται στους καιρούς που ζούμε πιάνει- καιτόχουν πάρει σκοινί κορδόνι.Αμετροέπεια ,φιλαροσύνη και δεν συμμαζεύεται .Συνομιλητές της Λουκά και κάθε ψωνισμένου που βρίσκεται στην επικαιρότητα έκαναν την εκπομπή τους τηλεοπτικό must.΄Ομως όπως φαίνεται το θρασίμι ο Περρής δεν έχει κι΄όρια στην μαλακεία που τον δέρνει.Λέει χοντράδες ακόμα κι΄αν η ώρα κι΄ ο τόπος δεν τον επιτρέπουν.Μαλακοκαύλης όπως λέγαμε στο Γυμνάσιο .Της πλάκας μεταφορικά και κυριολεκτικά.
    Δεν τόχα όμως στη Διαμαντή να τον στείλει στο πατέρα του το γεροδιάολο .Μπράβο της.Μπορεί να την χρειάζεται την δουλειά στους καιρούς που ζούμε αλλά μην τον συγχωρήσει .Τότε σε λίγο θα την λέει βίζιτα στα ίσα και θα της κλείνει και ραντεβού -παλιά μας τέχνη κόσκινο-.Κρίμα την κοπελλίτσα που οι ανάγκες των καιρών την υποχρεώνουν σε πολλά .΄Αν δείξει τώρα χαρακτήρα θα αναβαθμίσει την δημόσια εικόνα της γιατί ο συγχρωτισμός με Περρήδες σου δίνει-δυστυχώς-ακροαματικότητα αλλά σου αφαιρεί όλα τ΄άλλα που μπορεί να σε διακρίνουν σαν άνθρωπο.Ψοφίμι κοινωνικό Περρή μαζέψου λίγο γιατί καμμιά μέρα θα σκοντάψεις πάνω στις μαλακίες σου και θα πέσεις στο βόθρο που κάθε μέρα ανοίγεις.΄Αντε κουραδόμαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.