Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζονται οι σφοδρές χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις μετακινήσεις σε διάφορες περιοχές, σε όλη την επικράτειαΟι δυσμενείς καιρικές συνθήκες έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις μετακινήσεις σε διάφορες περιοχές, σε όλη την επικράτεια...
Ισχυρές χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις, καθώς και πολικές θερμοκρασίες συνεχίζουν να συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σε όλη την Ελλάδα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι φθάνουν τα 10 μποφόρ, ενώ οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις μετακινήσεις σε ορισμένες περιοχές της χώρας.
Στο νομό Αττικής μπορεί οι χιονοπτώσεις να περιορίστηκαν το απόγευμα στα βόρεια, ωστόσο τη νύχτα τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από -01 έως 05 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια και ανατολικά του νόμου από -04 έως 01 βαθμό Κελσίου.
Όπως έγινε γνωστό, τα σχολεία στα βόρεια προάστια θα ανοίξουν μετά τις 10 το πρωί.
Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα 6 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο δείχνει από -06 έως 01 βαθμό Κελσίου. Στα «λευκά» έχει ντυθεί σχεδόν ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία, καθώς σημειώνεται χιονόπτωση και στους τέσσερις νομούς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χιονίζει ακόμη και μέσα στις πόλεις Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα και Γρεβενά.
Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς, που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και -οπωσδήποτε- εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Στο μεταξύ, κλειστά θα παραμείνουν αύριο (Πέμπτη) τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στους δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. μετά την απόφαση του δημάρχου και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ανάλογες αποφάσεις αναμένονται και από άλλους δήμους της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.