Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τα χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο

Ο τερματικός σταθμός 3 του αεροδρομίου της Νέας Υόρκης βρέθηκε στη “μαύρη” λίστα των ταξιδιωτών
Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Frommer δημοσίευσε τη λίστα με τα δέκα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο, βασιζόμενη στις γνώμες των ταξιδιωτών.
Οι αξιολογήσεις έγιναν με βάση την καθαριότητα, τις υπηρεσίες, την έγκαιρη αναχώρηση, την πλοήγηση και την ευκολία να μεταφερθεί ο ταξιδιώτης στο κέντρο της πόλης....

Στη δεκάδα με τα καλύτερα κυριαρχούν τα αεροδρόμια που βρίσκονται στο ανατολικό ημισφαίριο, με μία εξαίρεση στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης  JFK βρέθηκε στη λίστα με τα χειρότερα. Το καλύτερο στο κόσμο είναι το Χατζ της Σαουδικής Αραβίας.
Το JFK ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008 και η κατασκευή του κόστισε περίπου 743 εκατ. δολάρια, ενώ δέχεται πάνω από 500 αναχωρήσεις και αφίξεις καθημερινώς.

Η λίστα με τα χειρότερα αεροδρόμια
1. Νέα Υόρκη JFK Airport Terminal 3
2. Μανίλα-Φιλιππινες Airport Terminal 1
3. Μόσχα  Airport Terminal B/C
5. Παρίσι-Charles de Gaulle Airport, Terminal 3
6. Αμμάν-Ιορδανία Queen Alia Airport
7. Νέα Υόρκη LaGuardia Airport Terminal 5
8. Terminal B at Newark Liberty International Airport
9. Παρίσι Beauvais Airport
10. Σικάγο Midway Airport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.