Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μετείχε και ο Γιώργος Νταλάρας στο Eurogroup;

Διαβάστε προσεκτικά την ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών:
«Καθώς η συνεδρίαση του Eurogroup συνεχίζεται με τη συμμετοχή του κ. Γιώργου Ζανιά, ως αναπληρωτή του Υπουργού των Οικονομικών, η ελληνική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, η τρόικα (κ.κ. Jörg Asmussen και Klaus Masuch από την ΕΚΤ, ο Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Δημοσιονομικών Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Marco Buti από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και ...


ο κ. LorenzoGiorganniαπό το ΔΝΤ) και ο Αντιπρόεδρος του EuroWorkingGroup και εκπρόσωπος του Λουξεμβούργου George Heinrich,συμμετέχουν σε μια παράλληλη διαπραγμάτευση με τους κ.κ. George Dallara, Jean Lemierre και Joseph Ackerman του IIF με αντικείμενο την αύξηση της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο PSI».

Φυσικά πρόκειται για λάθος το οποίο μετά από λίγο διορθώθηκε με νέα ανακοίνωση τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.