Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο Gerard Butler


Στο κέντρο αποτοξίνωσης ο Gerard Butler - Εθισμένος στα αναλγητικά χάπια

Εθισμένος στα αναλγητικά χάπια ο Gerard Butler. Την Παρασκευή αναμένεται να βγει από την κλινική αποτοξίνωσης.
Σε κέντρο αποτοξίνωσης είναι ο Gerard Butler για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον εθισμό του στα αναλγητικά χάπια. Ο 42χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο Betty Ford Center....Σύμφωνα με το TMZ, ο εθισμός του Butler ξεκίνησε όταν πονούσε πολύ στα γυρίσματα της ταινίας 300 το 2006. Την κατάσταση χειρότερεψε και ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια που έκανε σερφ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο 42χρονος αναμένεται να βγει από την κλινική την Παρασκευή (24/2)

Παλιότερα, ο Butler είχε μιλήσει για το πρόβλημα που του είχε δημιουργήσει η διακοπή γυμναστικής μετά τους 300.

"Όταν τελειώνεις τα γυρίσματα η όλη σου ρουτίνα αλλάζει και ξαφνικά δεν μπορείς να κάνεις αυτά που μέχρι πρότινος έκανες. Είναι περίεργο. Νιώθεις χαμένος. Δεν μπορείς να κρατηθείς σε φόρμα. Ακολούθησε μια περίοδος που πονούσα πολύ επειδή δε γυμναζόμουν. Ήταν το χειρότερο που θα μπορούσα να έκανα", είχε πει ο ηθοποιός.

Ο Butler στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα εθισμού με το αλκοόλ. "Συνήθιζα να πίνω και να μη θυμάμαι τίποτα. Ένα ή δύο ποτά δεν μου έφταναν", είχε πει παλιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.