Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

H McDonald’s προγραμματίζει επενδύσεις 2,7 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

http://3.bp.blogspot.com/-4UY_WB3B01M/Ta3kj0xrJOI/AAAAAAAABPE/lUogmfM3dtc/s1600/mcdonalds_logo.jpg

Μακάρι, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, λέμε εμείς! Επενδύσεις ύψους 2,7 εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις, εξοπλισμό και δημιουργία νέων εστιατορίων McDonald's, καθώς και για τη δημιουργία του δεύτερου McCafe στη Ρόδο προγραμματίζει η Premier Capital Hellas Α.Ε.Διαβάστε που σκοπεύουν να ανοίξουν νέα καταστήματα...



Ο managing Director της εταιρείας, Victor Tedesco μιλώντας πρόσφατα στο πλαίσιο των εγκαινίων του ανακαινισμένου εστιατορίου της McDonald's στη Βάρη ανέφερε ότι η εταιρεία του πιστεύει στην ελληνική αγορά και τόνισε πως θα συνεχίσει να επενδύει σε αυτήν.

Το νέο εστιατόριο McDonald's στη Βάρη θα εξυπηρετεί τους πελάτες του σε 24ωρη βάση με την υπηρεσία «drive thru» (διέλευση μέσω αυτοκινήτου).

Να σημειωθεί πως η Premier Capital Hellas Α.Ε ανέλαβε από την 1η Ιουνίου 2011 τη λειτουργία των 19 εταιρικών εστιατορίων McDonald's στην Αθήνα (Σύνταγμα, Ομόνοια, Γλυφάδα, Άλιμο, Ιερά Οδό, αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Ίλιον, Π. Φάληρο, Βάρη, Χαλάνδρι, Χολαργό και Λένορμαν), στη Ρόδο (πόλη της Ρόδου και Φαληράκι), στην Κρήτη (Ηράκλειο, Μάλια και Χερσόνησο), στην Κέρκυρα και στη Ζάκυνθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.