Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Νέα στοιχεία για το Kia Trackster

http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/gtrackster7212.jpg

Πρόσφατα, η Kia παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο με την ονομασία Trackster που θα δείξει στην έκθεση του Σικάγο, ενώ αποκάλυψε νέα στοιχεία με την δημοσίευση νέας φωτογραφίας...

Η νέα αποκαλυπτική φωτογραφία του Kia Trackster έχει επεξεργαστεί από μια σχεδιαστική εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια και απεικονίζει το πίσω μέρος του νέου πρωτότυπου. Αναλυτικά, φαίνονται τα πίσω φωτιστικά σώματα τύπου LED, η διπλές απολήξεις καθώς και ο εντυπωσιακός πίσω προφυλακτήρας του.

To αμάξωμά του είναι 3θυρο και σε μεγάλο βαθμό θυμίζει έντονα το σχεδιαστικό στυλ του Soul. Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά στοιχεία του Trackster δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Ωστόσο εκτιμάται πως θα το δούμε με μοτέρ 1,6 λίτρων τούρμπο και με ισχύ κοντά στους 208 ίππους και ροπή 265 Nm, κινητήρα που θα προμηθευτεί λογικά από τη Hyundai. Φυσικά δεν είναι τίποτα ακόμα επίσημο.

πηγή: autotriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.