Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σε live μετάδοση το τελευταίο αντίο στη Whitney Houston


Σε live μετάδοση το τελευταίο αντίο στη Whitney Houston

Η Aretha Franklin , η οποία ήταν νονά της και ένας από τους ανθρώπους που την επηρέασαν έτσι ώστε να ασχοληθεί με τη μουσική,θα τραγουδήσει για την Whitney Houston στη διάρκεια της τελετής που θα γίνει πριν η σορός της μεταφερθεί στο νεκροταφείο....
Η κηδεία της διάσημης τραγουδίστριας θα γίνει αύριο Σάββατο στο Νιούαρκ (Νιου Τζέρσεϊ, ανατολικά), στην εκκλησία όπου τραγουδούσε όταν ήταν παιδί ενώ πληροφορίες θέλουν τον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) ανεπιθύμητο στην τελετή...

Οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να την αποχαιρετήσουν μέσα από την live μετάδοση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η εκπρόσωπος της Houston στο CNN στην κηδεία θα παραβρεθούν 1500 άνθρωποι, όλοι τους καλεσμένοι με ειδική πρόσκληση. Μεταξύ τους ο πρώην σύντροφος της Whitney Ray J με την αδερφή του Brandy, η Chaka Khan, ο αιδεσιμότατος Jesse Jackson και φυσικά η θεία της Dionne Warwick η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μητέρας της Cissy Houston.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.