Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η κηδεία της Whitney Houston live στις 19:00


article-2102714-11CA8304000005DC-313 964x581

Εκατομμύρια θαυμαστές της Whitney Houston αναμένεται να καθηλωθούν μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών τους...











 για να παρακολουθήσουν την κηδεία της super star που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά στα 48 της χρόνια.
whitney-houston-s-wake-attended-by-dionne-warwick-bobbi-kristina-and-other-mourners
Την Παρασκευή, η μητέρα της Cissy και η κόρη της Bobbi Kristina μαζί με στενούς συγγενείς της τραγουδίστριας, αποχαιρέτησαν την αγαπημένη του κόρη και μητέρα σε μια ιδιωτική αγρυπνία που ήταν αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη.
cissy-houston
Καταρρακωμένη η μητέρα της ντίβας της μουσικής έφτασε στο Whigham Funeral Home στο Newark, έχοντας δίπλα της τη 18χρονη εγγονή της που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
Την ίδια ώρα δεκάδες κόσμου περίμεναν την άφιξή τους και μόλις είδαν να πλησιάζουν οι πολυτελείς λιμουζίνες της οικογένειας ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, εκδηλώνοντας έτσι την αγάπη τους για τη μεγάλη τραγουδίστρια.
Οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν ισχυρές και το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, με την οικογένεια να προτρέπει τους θαυμαστές της Whitney να παρακολουθήσουν την κηδεία από το σπίτι τους και να μην επιχειρήσουν να πάνε στην εκκλησία, όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία, καθώς η αστυνομία θα αποκλείσει μια περιοχή έξι τετραγώνων γύρω από το ναό.
Στην αγρυπνία που έγινε χθες Παρασκευή παραβρέθηκαν επίσης η ξαδέλφη της Whitney Dionne Warwick, όπως επίσης και ο μέντοράς της Clive Davis, ένας άνθρωπος που της είχε σταθεί στα δύσκολα και την είχε παροτρύνει να ζητήσει βοήθεια για να ξεφύγει από τις εξαρτήσεις της.
article-2102714-11CAC870000005DC-242 470x670
Την ίδια ώρα κατέφθασαν στο Νιου Τζέρσεϊ για την κηδεία πάρα πολλές διασημότητες, όπως ο Kevin Kostner που θα διαβάσει και τον επικήδειο και ο Ray Jay που ήταν και ο τελευταίος της σύντροφος.
article-0-11C782AA000005DC-720 964x613
Εν τω μεταξύ χιλιάδες θαυμαστές της Whitney σπεύδουν έξω από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε νεκρή για να αφήσουν ένα λουλούδι, ενώ και στο εκκλησάκι όπου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία αρκετοί έχουν γράψει λόγια αγάπης, αποχαιρετώντας έτσι το είδωλό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.