Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Νίκη με... αγγλικό σκορ για τον Λεβαδειακό

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfGApYdlRNF_ze15JviXb6k-0sBdF2BWwyGrZ8JITROqYCrkIfUNTiPU7f0fU7vSx0gqJxxr94y8SY_pvuqRGxXrkQxhmCud1yFsvJ1dmnOnBu9DQ0ZqFm394Uu538_a1lmol7IeXknwTf/s1600/929acee88ec719ae2c1ba3d6bd8fb9e8_27041.jpg

Για τους «Φαίακες» η κατάσταση ήταν δύσκολη και πριν το ματς της Λιβαδειάς, ωστόσο, τώρα έγινε ακόμη δυσκολότερη...


Δεκαπέντε γκολ είχαν σημειώσει στις πρώτες 22 αγωνιστικές οι δύο ομάδες, που σήμερα…ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Από το ξεκίνημα του ματς μπήκαν δυνατά κι επιθετικά, καθώς η ισοπαλία δεν βόλευε καμία. Η Κέρκυρα απείλησε δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο, ο Λεβαδειακός ήταν πιο ουσιαστικός και προηγήθηκε με τον Πόποβιτς πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου.

Από κει και πέρα ακολούθησε «καιταγίδα» τερμάτων σε λιγότερο από μισή ώρα παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τον Βασιλείου, αλλά γρήγορα οι Κερκυραίοι ξαναμπήκαν στο ματς με το αυτογκόλ του Κόρμπος. Ο Σουμπίνιο λίγο πριν το ημίωρο έκανε το 3-1.

Ο Κόρμπος «πήρε το αίμα του πίσω» με το «καλημέρα» στην επανάληψη, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1. Η ομάδα του Γκράθια, πάντως, δεν το έβαλε κάτω. Μείωσε αρχικά με τον Ζιάμπαρης στα μισά περίπου του δεύτερου μέρους κι έβαλε «φωτιά» στα τελευταία 13 λεπτά, μετά το 4-3 που πέτυχε ο Γραμμόζης με πέναλτι, σκορ με το οποίο κι έφυγαν οι ομάδες για τα αποδυτήρια, μετά το σφύριγμα της λήξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.