Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Φλερτάρει με τον υποβιβασμό ο Εργοτέλης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfGApYdlRNF_ze15JviXb6k-0sBdF2BWwyGrZ8JITROqYCrkIfUNTiPU7f0fU7vSx0gqJxxr94y8SY_pvuqRGxXrkQxhmCud1yFsvJ1dmnOnBu9DQ0ZqFm394Uu538_a1lmol7IeXknwTf/s1600/929acee88ec719ae2c1ba3d6bd8fb9e8_27041.jpg

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και παίζοντας έξυπνα κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη νίκη. Ο Εργοτέλος, εάν δεν σοβαρευτεί, στο τέλος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία!...



Παρά τη μέτρια εμφάνισή του στο πρώτο 30λεπτο, ο Αστέρας βρήκε τον τρόπο να πετύχει το γκολ πριν κλείσει το ημίχρονο με τον Ναβάρο, ο οποίος με κεφαλιά-ψαράκι εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χουανίτο.

Μία ομάδα υπήρχε στην επανάληψη στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο Αστέρας. Παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο, πιέζοντας καλά τους μέσους των Κρητικών και «βγάζοντας» εκτός αγώνα τους πολύ κακούς σήμερα Μπέτο και Τζούνιορ, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη απλοποίησε γρήγορα τα πράγματα.

Πριν τη συμπλήρωση 60 λεπτών ο Ράγιος πήρε το «ριμπάουντ» από την ασταθή απόκρουση του Πίρσον και με σουτ έκανε το 2-0, ενώ περίπου 10 λεπτά μετά, ο Ναβάρο «σφράγισε» με το δεύτερο προσωπικό του γκολ τη μεγάλη νίκη των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.