Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο οι όμηροι στο εργοαστάσιο της Κομοτηνής από τον ένοπλο απολυμένο εργάτη


Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση του planet-greece...



στο εργοστάσιο κατασκευής κάδων, στην βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής, οι όμηροι, τελικά, είναι δύο! Πρόκειται για τον έναν εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας και έναν υπάλληλο.

Ο ένοπλος, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών είναι απολυμένος εργάτης, εισέβαλλε στο εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων, λίγο μετά τη 1.00. Αφού πυροβόλησε έναν εργάτη της εταιρείας (οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για Βούλγαρο) τραυματισε, πάλι πυροβολώντας, τον έναν εκ των ιδιοκτητών. Ο ένας εκ των δύο τραυματιών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται ταμπουρωμένος, μες στο εργοστάσιο, στην βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής, μαζί με τον δεύτερο ιδιοκτήτη της εταιρείας και έναν υπάλληλο, μάλλον προϊστάμενο της επιχείρησης.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.