Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η διάρκεια ζωής των καλλυντικών!

Οι κλειστές συσκευασίες από καλλυντικά και κρέμες μπορούν να παραμείνουν αναλλοίωτες για χρόνια. Όταν όμως ανοιχτούν τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση....
Όταν μπαίνει αέρας, κάποια συστατικά αρχίζουν να οξειδώνονται και να χάνουν τις ιδιότητές τους. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε κάθε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να ανανεώνετε τα καλλυντικά σας.
Κρέμα προσώπου:
Έχει διάρκεια ζωής 6 μήνες, μπορεί και λιγότερο. Αν παρατηρήσετε κάποια αλλαγή στην υφή, στη μυρωδιά ή στο χρώμα της τότε είναι καιρός να την πετάξετε και να πάρετε μια καινούργια.
Make-up:
Τα Make-up σε υγρή μορφή διαρκούν μέχρι 6 μήνες, αν όμως είναι σε συσκευασία σωληναρίου με dispenser τότε αντέχει μέχρι και 8 μήνες. Τα make-up σε compact μορφή διατηρούνται καλά για 1 χρόνο.
Μάσκαρα:
Διαρκεί 6 μήνες. Αν όμως είχατε πρόσφατα κάποια μόλυνση στα μάτια κάλο είναι να την ανανεώσετε.
Κραγιόν και μολύβια χειλιών:
Τα κραγιόν και τα lip gloss διατηρούνται για 1 χρόνο. Τα μολύβια καλό θα είναι να τα αντικαθιστώνται μετά τα 3 χρόνια απλώς χρησιμοποίησε την ξύστρα πριν από κάθε χρήση για να απομακρύνετε τα βακτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.