Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

O πιλότος της βρετανικής εταιρείας Thompson έκρινε ότι η συμπεριφορά του μεθυσμένου έθετε σε κίνδυνο την πτήσηO πιλότος της βρετανικής εταιρείας Thompson έκρινε ότι η συμπεριφορά του μεθυσμένου έθετε σε κίνδυνο την πτήση...
Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε η βρετανική εταιρεία Thomson λόγω μεθυσμένου επιβάτη!
Η πτήση τσάρτερ κατευθυνόταν από το Μάνστεστερ της Αγγλίας, στο Κανκούν του Μεξικού. Ο 42χρονος επιβάτης, ο οποίος είχε ήδη καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ζήτησε κι άλλο ποτό. Οι αεροσυνοδοί αντιλήφθηκαν ότι ήταν μεθυσμένος και αρνήθηκαν.
Εκείνος επέμεινε και όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον σερβίρουν, προσπάθησε να... βουτήξει τα ποτά των συνεπιβατών του. Ακολούθησε χάος, με τον επιβάτη να τρέχει στο διάδρομο και τις αεροσυνοδούς να τον κυνηγούν! Τον ακινητοποίησαν όταν κάθισε στα πόδια ενός επιβάτη!
Ο κυβερνήτης έκρινε ότι η συμπεριφορά του μεθυσμένου έθετε σε κίνδυνο την πτήση και αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Χάλιφαξ του Καναδά.
Όπως ήταν φυσικό, ο ταραξίας συνελήφθη και, αντί για το Μεξικό, θα κάνει διακοπές στη φυλακή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.