Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο πιο... σύντομος Τσάρος της Οικονομίας

http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2012/03/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%8221.jpg
Ποια ημερομηνία βλέπουν για εκλογές

Παπαδήμος - Σαμαράς τα βρήκαν στη συνάντηση που είχαν, και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα ονόματα που παίζουν ως τα πιθανότερα στη θέση του υπουργού Οικονομικών, μετά την αποχώρηση Βενιζέλου, είναι αυτά των...


Τάσου Γιαννίτση και Φίλιππου Σαχινίδη, αν και κατ΄άλλους παίζει δυνατά το ενδεχόμενο να αναλάβει ο ίδιος ο Παπαδήμος τα ηνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν πιθανότατα στις 29 Απριλίου, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί και η 6η Μαΐου. Η ανακοίνωση του ονόματος του νέου υπουργού Οικονομικών, θα γίνει την Τετάρτη το πρωί, ενώ η ορκωμοσία του θα γίνει το μεσημέρι, έτσι ώστε ο νέος υπουργός να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.