Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Καρατζαφέρης: Ναι σε συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές αλλά με έγγραφες δεσμεύσεις

Τι λέει για την "Χρυσή Αυγή"

Εγγραφες δεσμεύσεις για να μετέχει στην επόμενη κυβέρνηση ζητεί ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ενώ όπως εκτιμά, το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα επιτρέψει στα δύο κόμματα από κοινού να σχηματίσουν κυβέρνηση. Όσο για το πρόσωπο του επόμενου πρωθυπουργού, όπως αναφέρει στην συνέντευξή του....

 στη Real News, όλα είναι ρευστά.

«Δεν έχω καμία διάθεση να συμμετάσχω στην κυβέρνηση, αλλά επειδή για εμάς προέχει η Ελλάδα θέτω αυστηρότατους όρους και μάλιστα θα ζητήσω έγγραφες δεσμεύσεις», διεμήνυσε σε ομιλία του σε συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ. στην Καλαμάτα, και, όπως διευκρίνισε, οι όροι αυτοί είναι:

«- ΟΧΙ στην εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου.

- ΟΧΙ στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία.

- ΟΧΙ στον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας.

- Δραστικός περιορισμός των λαθρομεταναστών στο 2%, όπως ισχύει και σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης».

Σε ότι αφορά στα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος ο Γ. Καρατζαφέρης παρατήρησε ότι όσο ο ΛΑ.Ο.Σ. ήταν στην κυβέρνηση, «οι μνημονιακοί και οι συνεργάτες τους μας έδιναν πολύ υψηλά ποσοστά. Μόλις όμως αποχωρήσαμε και βρεθήκαμε απέναντί τους, πανικοβλήθηκαν και θέλησαν να μας τιμωρήσουν». «Αυτό όμως δεν θα περάσει», τόνισε, «γιατί ο λαός και μνήμη έχει και κρίση και ξέρει ότι το μόνο πατριωτικό κόμμα, το μόνο κόμμα που δεν υποκλίθηκε στην κ. Μέρκελ και τα τσιράκια της, το μόνο κόμμα που βάζει πρώτα και πάνω από όλα την Ελλάδα, είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. ... και νίκη του ΛΑΟΣ σημαίνει ότι η Μέρκελ δεν κάνει πλέον κουμάντο στην Ελλάδα».

Στη συνέντευξή του στη Real News, o ο κ. Καρατζαφέρης προβλέπει για το ΠΑΣΟΚ οτι θα πάρει πολύ χρόνο στον Ευάγγελο Βενιζέλο για να «ξαναγεμίσει τα λάστιχα του οχήματος», ενώ για τη ΝΔ δηλώνει πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν τον έχει πείσει ακόμα πως είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Αίσθηση προκαλεί η επίθεση που εξαπολύει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στη «Χρυσή Αυγή»: «Ο πατριωτισμός», υπογραμμίζει, «είναι ασύμβατος με το ναζισμό που πιστεύουν. Εμείς υποκλινόμαστε στη γαλανόλευκη και όχι στη σβάστικα» και εκτιμά πως μία πιθανή είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή θα ναρκοθετήσει τη χώρα.

Στο στόχαστρο του κ. Καρατζαφέρη μπαίνει και ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος: «Το '89 μας ήρθε μια καταγγελία ότι ένας νεαρός σημάδευε τις αφίσες του Μητσοτάκη με ένα αεροβόλο. Πήγαμε και είδαμε τον Πάνο Καμμένο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.