Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Μέσι: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν θεωρεί τον Μέσι ανώτερο από Μαραντόνα και Πελέ Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν θεωρεί τον Μέσι ανώτερο από Μαραντόνα και Πελέ...
Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Η Μίλαν κληρώθηκε με την Μπαρτσελόνα στους «8» του Champions League και ο αντιπρόεδρος της ιταλικής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του καταλανικού συλλόγου.
«Έχω δει τον Μαραντόνα και τον Πελέ να παίζουν, αλλά νομίζω πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων. Ελπίζω να μην παίξει τόσο καλά στα δυο παιχνίδια με την Μίλαν», ανέφερε αρχικά το δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στους Μιλανέζους και συνέχισε:
 
«Θα είναι δυο φανταστικά παιχνίδια, καθώς στους ομίλους που συναντηθήκαμε το συνολικό σκορ ήταν 5-4 για την Μπαρτσελόνα, χάρη σε ένα πέναλτι. Η Ίντερ τους απέκλεισε το 2010, ενώ είχε χάσει στους ομίλους. Καλύτερα να την αντιμετωπίζαμε στον τελικό ή στον ημιτελικό πάντως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.