Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ξέφραγο αμπέλι χθες το ΟΑΚΑ.Γι αυτό έγιναν τα επεισόδια.Να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

Το βίντεο κάνει το γύρω το κόσμου από το ESPN.
Για πρώτη φορά on camera από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN φαίνεται τόσο καθαρά η τεράστια τρύπα στα μέτρα ασφαλείας του γηπέδου σε ένα τόσο μεγάλο ματς.Φυσικά οι ομάδες , που θα έπρεπε να έχουν και την ευθύνη ,τα ρίχνουν και στην αστυνομία.Κακως.Η αστυνομία...


 δεν θα έπρεπε να μετέχει καθόλου.Δεκάδες παράνομες πράξεις που έγιναν χθες την ώρα του ντέρμπι , θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί,εάν όλοι αυτοί οι αστυνομικοί φύλαγαν εμάς και όχι το ΟΑΚΑ.Την ευθύνη την έχουν απόλυτα οι ομάδες και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός.Να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και να αφήσουν τα "κούφια" του τύπου "τι φταίμε εμείς για 100 ανεγκέφαλους."Φταίνε 100%.Αυτοί τους εξέθρεψαν.Γιατί ο επίσημος Παναιθηναϊκός την περασμένη εβδομάδα διαμαρτυρηθήκε προς τη δικαιοσύνη για το "ντου" που έκανε η αστυνομία στο σύνδεσμο των φιλάθλων στην Αλεξάνδρας;Άσχετα με το τι βρέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.