Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Έρευνες και μάλιστα τάχιστες, ζητάει ο Πρωθυπουργός για τα αίσχη του ΟΑΚΑ

Τσιμουδιά για τα αίσχη των ΜΑΤατζήδων

Την ανάγκη να κινηθούν με γρήγορους ρυθμούς οι έρευνες για τα βίαια επεισόδια στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και να οδηγηθούν οι υπαίτιοι στην Δικαιοσύνη υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου....


Από την πλευρά του, κατά την εισήγησή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «εγκάθετους» που προκάλεσαν τα επεισόδια. Πρόκειται για περίπου 150 κουκουλοφόρους που βρέθηκαν χώρο των VIP, σημείωσε, προσθέτοντας ότι η ΕΛΑΣ έκανε ό,τι μπορούσε. Δεσμεύτηκε ακόμη να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους με όσους ασχημονούσαν.

"Crash test" για την πολιτεία είδε τα επεισόδια ο Γερουλάνος
Παρεμβαίνοντας ο αρμόδιος για τον αθλητισμό, υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, ανέφερε ότι ο αγώνας στο ΟΑΚΑ είναι «crash test» για την εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου όπου προβλέπονται αυστηρές ποινές και έχουν προβλεφθεί και ρήτρες βίας.

Όμως, για τα δακρυγονα που έπεσαν βροχή από τις αστυνομικές δυνάμεις, ακόμη και σε σημεία των κερκίδων που βρίσκονταν μικρά παιδιά με τα παιδιά τους, κανείς δεν είπε το παραμικρό. Ούτε για τους φίλαθλους, που βρέθηκαν ξαφνικά με ανοιγμένα κεφάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.