Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ !

http://www2.paok24.com/dbimg/news/9514_front.jpg

Nαι, είναι γεγονός. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, με σοβαρό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης. Το όνομά του...




δεν θα σας το αποκαλύψουμε, γιατί είναι όρος απαράβατος, να μην μαθευτεί. Το γνωρίζουν άλλωστε μόνο 4 άνθρωποι: ο Βρύζας, ο Σαχπατζίδης, ο επιχειρηματίας και...το taxalia.

Αυτό που μπορούμε να σας πούμε προς το παρόν, είναι ότι πρόκειται για σοβαρό επιχειρηματία με οικονομική επιφάνεια και περιουσία. Το όνομά του, θα ικανοποιήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Δραστηριοποιείται (και) στη Θεσσαλονίκη, σε έναν τομέα της οικονομίας που δεν γνωρίζει κρίση και όχι σε "περίεργες" δραστηριότητες. Και σαν αληθινός επιχειρηματίας, θέλει να ρίξει ζεστό χρήμα στον ΠΑΟΚ, μόνο αν πεισθεί ότι δεν είναι "βαρέλι χωρίς πάτο". Οι σοβαροί επιχειρηματίες, που βγάζουν λεφτά από κανονικές μπίζνες, δεν τα πετάνε ! Ούτε λένε πολλά. Δεν είναι "παραμύθια με Άραβες πρίγκηπες".

Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο, αναζητείται το σχήμα με το οποίο θα βοηθήσει την ΠΑΕ άμεσα κι όταν καταλήξουν κάπου και δεν υπάρχει κίνδυνος, να "χαλάσει η δουλειά", θα μάθετε τις λεπτομέρειες, πρώτοι, από το taxalia φυσικά.

πηγή: taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.