Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια


Η Olympic Air επέλεξε για σας δημοφιλείς weekendair προορισμούς, στους οποίους σας ταξιδεύει με ειδικούς χαμηλούς ναύλους. Oι προορισμοί εξωτερικού αυτής της εβδομάδας, από και προς Αθήνα, είναι:


 Βελιγράδι και Τίρανα, ενώ οι προορισμοί εσωτερικού είναι: Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη (από και προς Αθήνα) και Ρόδος (από και προς Θεσσαλονίκη).

Η προσφορά αφορά 400 θέσεις και ξεκινά το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Δευτέρα 2 Απριλίου 2012, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 3 Απριλίου έως και την Πέμπτη 12 Απριλίου 2012.

Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα (όλες οι παρακάτω τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων):

Αθήνα – Βελιγράδι
από €90
Βελιγράδι – Αθήνα
από €69
Αθήνα – Τίρανα
από €92
Τίρανα – Αθήνα
από €72
Αθήνα – Αλεξανδρούπολη
από €51
Αλεξανδρούπολη – Αθήνα
από €32
Αθήνα – Μυτιλήνη
από €51
Μυτιλήνη – Αθήνα
από €32
Αθήνα – Θεσσαλονίκη
από €51
Θεσσαλονίκη – Αθήνα
από €32
Θεσσαλονίκη – Ρόδος
από €32
Ρόδος – Θεσσαλονίκη
από €32

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.