Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Το δράμα που ζούσε ο Γιώργος Παπανδρέου

Στην τελευταία του συνάντηση με τους δημοσιογράφους,την αποχαιρετιστήρια ,ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου τους αποκάλυψε το δράμα που ζούσε τόσο καιρο...


“Πριν, δεν μπορούσα ούτε ένα ζειμπέκικο να χορέψω, ούτε γυμναστική να κάνω, ούτε ένα μπάνιο στην θάλασσα. Όμως, αν πήγαινα με ένα κότερο, δεν θα μου έλεγε κανείς τίποτα”, είπε με παράπονο.Μιλάμε ο άνθρωπος ζούσε δράμα!!!Φυσικά θα ήταν και ο μόνος Έλληνας που μέσα στην κρίση θα είχε κέφι να χορέψει χασάπικο.
Ο κ.Παπανδρέου, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ψήφισε Βενιζέλο, αφού απάντησε όταν ρωτήθηκε αν τον ψήφισε: “Φυσικά και ψήφισα!”
Κατά τα άλλα επιβεβαίωσε το "κουφό" περί  δημιουργίας  "ακαδημία δημοκρατίας" στην Ελλάδα για να εκπαιδεύονται οι νέοι πολιτικοί στις δημοκρατικές αρχές και αξίες στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.