Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Γι αυτό αναβλήθηκε το Dancing with the Stars

Στο «Πρωινό ΑΝΤ1» μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη, το πρωί της Δευτέρας, και αναφέρθηκε ανοιχτά στους λόγους της αναβολής του νέου κύκλου του Dancing With The Stars για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...
«Δεν συμβαίνει τίποτα παραπάνω ή τίποτα λιγότερο από αυτό που ανακοινώσαμε. Και δεν υπάρχει ούτε κρυφή ατζέντα, ούτε πράγματα από πίσω που δεν λέγονται. Είναι ραγδαία η πτώση και η μείωση της διαφημιστικής δαπάνης το πρώτο τρίμηνο του 2012, δηλαδή έχει ξεπεράσει οτιδήποτε αναμενόμενο, είχε κινηθεί σε ρυθμούς που δεν τους περίμενε κανείς τόσο πτωτικούς. Οπότε θεωρήθηκε ως καλύτερη λύση – και μάλιστα οφείλω να ομολογήσω ότι θεωρήθηκε εδώ και μέρες και είναι από τις πρώτες φορές που δεν έχει διαρρεύσει κάτι – να μετατεθεί, και όχι να αναβληθεί, για τον Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, μόλις ξεκινήσει η νέα σεζόν» ξεκαθάρισε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όταν ο Χρήστος Φερεντίνος παραλλήλισε τη φετινή αναβολή της προβολής του show με αυτή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» πέρυσι, η Κατερίνα Γκαγκάκη συμπλήρωσε: «Όλοι τότε είχαν πει νομίζω -και το θυμάσαι καλύτερα - ότι αυτό σημαίνει πως δεν θα γίνει ποτέ. Και, όπως βλέπουμε, γίνεται και γίνεται με τον καλύτερο τρόπο».

Ήταν όμως η Ζέτα Μακρυπούλια και η φημολογούμενη άρνησή της για μείωση των αποδοχών της ένας από τους βασικούς λόγους για την αναβολή του show; «Θα σου πω το εξής, έχοντας επίγνωση πως μιλάω σε παρουσιαστές, και σε πολύ καλούς και αγαπημένους παρουσιαστές: Αλίμονο αν μία τόσο μεγάλη παραγωγή προσωποποιείται, αλίμονο αν μπορεί να προσωποποιηθεί στο πρόσωπο μίας παρουσιάστριας! Αλλά ταυτόχρονα μακάρι να μπορούσε να προσωποποιηθεί, επειδή αν ήταν αυτό ένα ζήτημα το οποίο πραγματικά ήταν “αγκάθι” -γιατί δεν ήταν, το λέω πολύ ξεκάθαρα- θα μπορούσε να είχε λυθεί πολύ εύκολα», δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ επεσήμανε: «Είναι πάρα πολύ ξεκάθαρο, το πρόβλημα είναι συνολικό. Αφορά όλο το κόστος της παραγωγής και αισιοδοξούμε ότι αυτό μπορεί να πέσει κι άλλο, ώστε να είναι εφικτό να γίνει τον Οκτώβριο».

Επίσης, στη συνέχεια τόνισε ότι είχε αποφασιστεί ήδη μείωση του κόστους του show: «Έχει μειωθεί σημαντικά, πάνω από 35%! Κανείς δεν κόβει μια εκπομπή χωρίς λόγο. Δυστυχώς, με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή, του πρώτου τριμήνου του 2012 και με πτωτικές τάσεις για τους επόμενους μήνες, θα πρέπει να κοπεί κι άλλο! Το οποίο δεν αφορά – προς Θεού – ένα και μόνο πρόσωπο. Θέλω να είμαι πάρα πολύ ξεκάθαρη. Η Ζέτα ήταν, είναι και θα είναι μέλος της οικογένειας που θεωρούμε όλοι εμείς (του ΑΝΤ1)».

Tέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη επιβεβαίωσε πως η Κάτια Δανδουλάκη είχε συμφωνήσει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars, όπως επίσης και ότι όντως θα συμμετείχαν ως διαγωνιζόμενοι κάποιοι από αυτούς που είχαν ακουστεί, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης και η Έλενα Παπαβασιλείου. Παράλληλα, αποκάλυψε πως η πρόθεση του καναλιού είναι το show να «βγει» στον αέρα το ερχόμενο Φθινόπωρο με το ίδιο καστ, αν μπορούν εκείνη τη χρονική περίοδο και εκείνοι.

πηγή: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.