Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Μουρούτης "ξετίναξε" τον Κουίκ στο facebook

Με σφοδρή επίθεση στο πρόσωπό του από τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Γιώργο Μουρούτη , ξεκίνησε τα νέα του καθήκοντα ο Κουίκ ως εκπρόσωπος τύπου του Καμμένου.Ο Γιώργος Μουρούτης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook του ... ευχήθηκε "σιδεροκέφαλος" αλλά...


«Σιδηροκέφαλος ο Τέρενς Κουίκ στα νέα του καθήκοντα. Εύχομαι τον ίδιο ζήλο που επέδειξε στην αποδόμηση του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. να τον επιδείξει και κατά του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ...

Εκτός αν στόχος του και των εντολέων του είναι αποκλειστικά και μόνο η στέρηση της αυτοδυναμίας της Ν.Δ. Ένα τελευταίο ερώτημα στον κ. Κουίκ:
Το χρέος της χώρας μας το αποδέχεται ή όχι; Αν δεν το αποδέχεται όπως ο εντολέας του, να μας πει αν θα επιστρέψει όσα από τα δανεικά (που δεν αποδέχεται) πήρε ως μισθό από την κρατική τηλεόραση και από το αγροτικό κανάλι που δεν λειτούργησε ποτέ. Απαντήσεις εδώ και τώρα κ. Κουίκ!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.