Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Κάτω από 37% ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, 3ος ο ΣΥΡΙΖΑ, άνετα η Χρυσή Αυγή

Οκτακομματική Βουλή, με την αυτοδυναμία να πηγαίνει περίπατο και την όποια κυβέρνηση συνεργασίας να προκύπτει με τη συμμετοχή τουλάχιστον τριών κομμάτων, δείχνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC....


για λογαριασμό του περιοδικού Επίκαιρα.

Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, που αποτυπώνει την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 22% και εμφανίζει μικρή πτώση σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση του Μαρτίου.

Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ελαφρά ανεβασμένο, καταγράφοντας όμως για μια ακόμη φορά ιστορικά χαμηλά και ποσοστό 14,5%.

Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 13%, που επιβεβαιώνει τη δυναμική που εκφράζει στην ελληνική κοινωνία. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 11,5%, διατηρώντας υψηλά τα ποσοστά του, ενώ η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη καταγράφει ποσοστό 10%, εξαιρετικά υψηλό, παρά την εκλογική πίεση που δέχεται από το ΠΑΣΟΚ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν να καταγράφουν υψηλά ποσοστά, 9%, ενώ το Άρμα Πολιτών που συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, φτάνει το 1,5%. Η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή φτάνει το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό 5%, ενώ το ΛΑΟΣ φαίνεται να μπαίνει τελικά στη Βουλή με ποσοστό 3,5%.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεχίζουν να παλεύουν για την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη βρίσκεται πολύ χαμηλά στο 1,5%.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγράφει ποσοστό 1% και το «άλλο κόμμα» 3,5%.

Το 3,5% των ψηφοφόρων δηλώνει πως θα ψηφίσει ένα άλλο κόμμα, ενώ το 24,1% δηλώνει πως θα απέχει ή θα ψηφίσει λευκό ή άκυρο. Αναλυτικά στον πίνακα:

http://img.protothema.gr/EB64E2BBF9A7451684A94BDB75A0148E.jpg

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλους και είδικά στην όμαδα του planet-Greece που πιστέυω θα ταχθεί με το μέρος μου, καθότι οι ανωτέρω δεν δημιούργησαν την άνω δημοσκόπηση απευθυνομαι σε όποιους κυρίους αφορά η ανωτέρω ανάρτηση άρθρου-δημοσκόπηση.
    ΚΥΡΙΟΙ ο τίτλος πρέπει να αλλάξει κατά την ταπεινή μου άποψη με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν σε <>
    ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ = όλα τα νουμερα είναι σε % ποσοστά με λίγα λόγια εαν αθροίσω όλα τα ποσοστά θα μου βγει 100% πάμε όλοι μαζί: 14,5+22+11,5+3,5+13+2,5+1,5+10+1+5+1,5+9+1,5+3,5 = 100% πολύ ωραία αλλά δυστηχώς λάθος από επάνω με μεγάλα γράμματα έχει αποχή /λευκό άκυρο το οποίο δεν υπάρχει κάτω αλλά δεν πρέπει να ληφθεί ξεχωριστά γιατί είναι κομμάτι του ιδίου συνόλου =24,1 % δλδ κάποιοι θέλουν να μας πουν ότι το σύνολο του 100% είναι 124,1% !!!!!!!! προς τον υπεύθυνο της δημοσκόπησης "αίσχος κύριε που νομίζετε ότι απευθύνεστε ?
    Ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση Μετά τιμής Έλλην Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Έλλην Πολίτη.Είναι προφανές πως έχεια πόλυτο δίκιο.Φαίνεται πως η VPRC θέλησε να τους ευχαριτσήσει όλους αλλά και να κοροϊδέψει ακόμη περισσότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.