Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τι εξόργισε τον Καμμένο;

 Φίλτατος ο Πάνος,φίλτατη και η αλήθεια.
Η συνέντευξη στην εφημερίδα «Παρασκευή + 13» που έδωσε ο Γ. Γεωργαλάς, κυριότερος προπαγανδιστής της χούντας του Παπαδόπουλου,φαίνεται να εξόργισε τον Πάνο Καμμένο.
Ο κ. Γεωργαλάς, ο οποίος δέχτηκε εξώδικο από τον Πάνο Καμμένο για...


 όσα ισχυρίζεται  εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο, τον οποίο χαρακτηρίζει «ανυπόφορο, ασυνεπή, φιλάργυρο, αγνώμον και άφιλο».

Ο Γ. Γεωργαλάς υποστηρίζει ότι γνωρίζει τον Π. Καμμένο από το 1991, ήταν σύμβουλός του για χρόνια και σε αυτόν οφείλεται η ενασχόλησή του Καμμένου με την πολιτική. Επίσης υποστήριξε ότι αυτός του έγραψε το βιβλίο για την τρομοκρατία και επανέλαβε ότι δεν πληρώθηκε για την έρευνα που έκανε και έδωσε στον Πάνο Καμμένο, για την οικονομική κρίση.

Από τις κινήσεις του Πάνου Καμμένου πάντως , αποδεικνύεται πως ο κ.Γεωργαλάς μάλλον λέει την αλήθεια,αφού ο αρχηγός των "Ανεξάρτητων Ελλήνων " δεν προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά της "Παρασκευή+13" για το άρθρο της,αλλά έβαλε τη σύζυγό του μπροστά με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κερδίσει παλαιότερα,προκειμένου να μην αναφέρεται το όνομά της σε δημοσιεύματα της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.