Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η "χούντα" του Μιχαλολιάκου στον Πειραιά.


Ο αντιμνημονιακός δήμαρχος κόβει...κεφάλια!
Ζητά 90% μειώσεις μισθών!!!!

Ο δήμαρχος Πειραιά που έδειξε μια αντιμνημονιακή πολιτική ξαφνικά τα...γυρίζει όπως άλλωστε έκανε και ο αρχηγός του στο κόμμα,ο Αντώνης Σαμαράς.....


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αρνείται να συναντηθεί με τους εργαζόμενους στο Δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα»,την ώρα που τους ζητά μείωση μισθού κατά 60% έως 90% και απειλεί οτι δεν θα τους καταβάλλει τους μισθούς Φεβρουαρίου-Μαρτίου που τους οφείλει, καθώς και το δώρο του Πάσχα!

Σε ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι επισημαίνουν:

«Να θυμίσουμε στον κ. Δήμαρχο ότι εκείνος έλεγε ότι «το μνημόνιο δε θα περάσει στον Πειραιά, δεν υποκύπτω και δεν υποτάσσομαι στην τρόικα» και συνεχίζουν λέγοντας ότι :
"Κατανοούμε την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Πειραιά, όμως.. από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι με διάλογο και μόνο με διάλογο θα βρεθεί η καλύτερη λύση για το ιστορικό ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα», το οποίο την άνοιξη του 1987, άνοιξε το δρόμο για την ελεύθερη ραδιοφωνία, γι’ αυτό και επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας στο Δήμαρχο για άμεση συνάντηση μαζί του".

Μπράβο "χούντα" κύριε Δήμαρχε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.