Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Γάλλος δημοσιογράφος, όμηρος των FARC στην Κολομβία

http://www.nicaliving.com/files/images/farc8.jpg

Οι Ένοπλες δυνάμεις των αυτοαποκαλούμενων Επαναστατών, που στην ουσία είναι ένα από τα μεγαλύτερα καρτελ ναρκωτικών της Κολομβίας.....



έχουν στα χέρια τους δημοσιογράφο.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Αλέν Ζιπέ δήλωσε σήμερα ότι ο Γάλλος δημοσιογράφος που εξαφανίστηκε το Σάββατο στην Κολομβία, μετά από επίθεση ανταρτών των Επανασταστικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας (FARC), έχει αιχμαλωτιστεί.

Ο Ρομεό Λανγκλουά, ανταποκριτής του τηλεοπτικού καναλιού France 24 στην Κολομβία «απήχθη κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ του κολομβιανού στρατού και των FARC», είπε ο Ζιπέ στο περιθώριο μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στη Λιόν. «Ο δημοσιογράφος είναι αιχμάλωτος», πρόσθεσε. Ο υπουργός διευκρίνισε ότι δεν έχει περισσότερες πληροφορίες για την τύχη του Λανγκλουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.