Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αστειότητες της αντιπροσωπείας Κουρή στη σημερινή συνάντηση...Μειώνει το haircut κατά 5%!


Διαβάστε τι ανεκδιήγητο είπε ο εκπρόσωπος του Κουρή ο κ. Γκότσης κατά την σημερινή τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας (εκπρόσωποι - σωματεία εργαζόμενων - Νέο Δ.Σ. ΑΛΤΕΡ - Γενική γραμματέας Υπουργείου Εργασίας)....



Δυστυχώς το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του pressarismenou επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά μετά την νέα εξευτελιστική πρόταση του κ. Κουρή στους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ
Κατά την διάρκεια της σημερινής τριμερής συνάντησης που έγινε για την σωτηρία ή το...κλείσιμο του ΑΛΤΕΡ η διοίκηση Κουρή επανήλθε με μία νέα πρόταση η οποία απλά προτείνει στους εργαζόμενους μικρότερο κούρεμα κατά 5%.

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Κουρή έφτασαν στο σημείο και ενώ αρχικά είπαν ότι λεφτά δεν υπάρχουν, να προτείνουν στους εργαζόμενους να τους δώσουν ποσό που ισούται με ένα επίδομα επίσχεσης εργασίας (από 360 έως 510 ευρώ στην καλύτερη) και να δουλέψουν ουσιαστικά τζάμπα έως τον Σεπτέμβρη και τότε θα αποφασιστεί από το δικαστήριο εάν και εφόσον το ΑΛΤΕΡ μπορεί να εισαχθεί στο νέο άρθρο 99. Οι εργαζόμενοι μάλιστα κάνουν λόγο για χαρακτηριστική αργοπορία του διαμεσολαβητή που έχει ορίσει το δικαστήριο κ. Καταγή.

Το χαρακτηριστικότερο της σημερινής τριμερής συνάντησης ήταν οι "λεονταρισμοί" του κ. Γκότση ο οποίος απείλησε πολλές φορές κατά την διάρκεια της συζήτησης λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ "εγώ πάω να φύγω, αυτοί θέλουν τα λεφτά τους".

πηγή: pressarismenos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.