Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Olivia Hussey: Η Παναγία από τον "Ιησού της Ναζαρέτ" μεγάλωσε

Η 26χρονη τότε Olivia Hussey είχε δώσει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της ζωής της ερμηνεύοντας τη μητέρα του Ιησού στη σειρά του  Φράνκο Τζεφιρέλλι....
Μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της  Ρόμπερτ Πάουελ, ξεδίπλωσε το ταλέντο της σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει παγκοσμίως.
Η Olivia γεννήθηκε πριν από 62 χρόνια -και συγκεκριμένα το 1951- στην Αργεντινή. Στην ηλικία των 17 ετών έγινε γνωστή και αγαπητή στο κοινό μέσα από την ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι, "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", ρόλο για τον οποίο βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα.

  Το 1977 πρωταγωνίστησε στο "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", ενώ ακολούθησαν πολλές ταινίες με τελευταία το "Three Priest" το 2008 αλλά και τηλεοπτικές σειρές με μεγάλη επιτυχία.

 

  Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τους συνολικά 3 γάμους που έχει κάνει. Έναν γιο από το γάμο της με τον ηθοποιό Dean Paul Martin, έναν ακόμα από το δεύτερο της γάμο με τον Ιάπωνα μουσικό Akira Fuse και μια κόρη, την India Eisley, από το νυν σύζυγό της, Αμερικανό μουσικό, David Glen Eisley.
Το έντονο βλέμμα της πάντως έχει μείνει ίδιο και απαράλλακτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.