Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απολυμένος του STAR... υποψήφιος βουλευτής!

Μόνο στο planet-greece

Σιγά μην σκάσω...σκέφτηκε δημοσιογράφος του STAR CHANNEL που απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες πριν από λίγες ημέρες ...


Χωρίς να έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σχολιασμού στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς για τις πολιτικές του δραστηριότητες ,μετά την απόλυσή του όχι μόνο δεν...τα έβαψε μαύρα αλλά έκανε τις απαραίτητες πολιτικές επαφές και ως...άνεργος δημοσιογράφος θα ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαόυ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και μάλιστα όχι στην Αθήνα αλλά στην ιδιαίτερη πατρίδα του!
Σύμφωνα με όλες τις αποκλειστικές μας πληροφορίες εντός ολίγων ωρών "κλειδώνει" από τον υπεύθυνο τομεάρχη μεγάλου πολιτικού κόμματος η κάθοδός στις εκλογές του Μαϊου.
Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ....

1 σχόλιο:

  1. Στην απόλυση έξι εργαζομένων της εκπομπής “Made in Star”, η οποία κόπηκε, προχώρησε η διοίκηση του STAR.

    Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΣΗΕΑ.

    “Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αντιμέτωπα με τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις συναδέλφων, που διενεργεί η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού STAR , και τη μη εφαρμογή των ΣΣΕ, αποφάσισαν την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 18.00 έως τις 22.00 σήμερα Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012, όλων των δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό “ STAR ”

    Οι Ενώσεις ζητούν:

    Την ανάκληση και το πάγωμα όλων των απολύσεων.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.